Klubhelyiség Moszkva téren

Megrendelőnk elhatározta, hogy teljes eddigi munkásságát összefoglalva a szerteágazó tudását egy klub keretei közé öntse.

Ezt megvalósítandó két darab, hihetetlenül lepusztult lakást vett meg a Moszkva téren, hogy összenyitva kialakítsa a "Megújulás Klub"-ját.

Ezen a 240 m2-en – hosszú alku és egyezkedés után – minket bízott meg az építőmesteri kivitelezéssel.

Örömmel vetettük bele magunkat a munkákba, amely hihetetlen mennyiségű bontással kezdődött. Az összes válaszfalat, burkolatot, föltöltést kitakarítottuk a lakásokból, és ekkor egy valóban impozáns méretű teret kaptunk. A statikai számítások okoztak némi meglepetést, lévén a II. világháború után nem szakszerűen állították helyre a lerombolt szint födémjét. Extra könnyű anyagokat kellett használnunk azért, hogy ne terheljük túl a meglévő szerkezeteket.

Az átadási határidő sürget, és a teljes lakást a nulláról kell felépítenünk. Egyszerre 16-18 szakember dolgozik, hely van bőven. Már állnak a falak, látszanak a szakipari munkák befejező mozzanatai is. Átadás május közepén megtörtént. A megnyitó (zártkörű) rendezvény után mindenkit szívesen látnék, hogy eldicsekedhessünk azzal, hogy ennyi idő alatt micsoda kis ékszert varázsoltunk egy 70 éves bérház falai közé.