• Családi házakat szeretünk építeni Budapesten és Pest megyében
  • GMT-ÉPítő Kft.
  • Iroda: 2092 Budakeszi,
    Tiefenweg u. 21.
  • H-P 8.00-18.00
  • Szo-Vas ZÁRVA
Kopanecz GáborKopanecz Gábor

GMT-ÉPítő Kft. ügyvezető

Jómagam 1999 óta tevékenykedem az építőiparban, ami már nagyon sok kihívás elé állított úgy a megrendelők egyedi igényei, mint a piac alakulása miatt, de büszkén mondhatom, hogy ez idáig legnagyobb részt sikeres projekteket tudhatok a hátam mögött.

Sokan azért nem mernek házépítésbe fogni, mert félnek az ezzel járó bonyolult döntési folyamatoktól, nem bíznak az építési vállalkozó tisztességes munkavégzésében, ugyanakkor a generálkivitelezés összetett logisztikáját civil életük mellett nem tudják vállalni. A GMT-ÉPítő Kft. elvégzi a háztervezést, leveszi válláról az alvállalkozókkal történő egyeztetéseket és az Éberhardt Ház építőanyag kínálatával, mint hátérrel, komplex kivitelező, fővállalkozó csapataként kiváló minőségű munkát nyújt Önnek. Magasépítési, útépítés, távközlés építési, illetve erősáramú hálózat tervezési, szerelési piacon tevékenykedünk.

Fő munkaterületünk Budapest és környéke, elsősorban Pest megye. Tapasztalataink szerint ennél távolabb már nem tudunk versenyképes árakon munkát vállalni. A cég tulajdonosai magyar magánszemélyek. Amennyiben kérdése van vagy szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Schiffer Ferenc

pénzügyi vezető

A Közgázon végeztem 1997-ben. Több mint 20 éve foglalkozom pénzügyekkel és beszerzésekkel különböző multinacionális és hazai cégeknél.

Pénzügyi vezetőként az én feladatom az építkezéseink pénzügyeinek teljes körű kézben tartása és menedzselése. A megbízóinknak készülő árajánlatok és elszámolások tőlem érkeznek. A beszállítókkal és alvállalkozókkal én tárgyalok az árainkról.

Munkám garantálja, hogy a megrendelőink pénze az építkezés minden szakaszában jó kezekben van, kiadásaik követhetők, költségeik a megállapodott kereteken belül maradnak. 


Kopjás GáborKopjás Gábor

 

1991 óta tevékenykedem az építőiparban. A céggel 2002 óta szoros az együttműködésem. Ezen időszak alatt számos házépítést illetve felújítást végeztük el közösen, a megrendelők maradéktalan megelégedése mellett és cégünk elvárásainak megfelelően. A GMT-ÉPítő Kft. vezetősége által kialakított szemléletmódot és üzleti magatartást illetve a megrendelőkkel kialakított kommunikációt teljes mértékben sajátomnak tekintem és a magas szintű elvárásoknak mindig igyekeztem és igyekszem megfelelni.


LaBouff ZsuzsannaLaBouff Zsuzsanna

tervezési ágazatvezető

A cégcsoport teljes körű szolgáltatást nyújt házépítőknek, felújítóknak így már a tervezésnél segítségükre tudunk lenni megrendelőinknek és a szakértéssel kapcsolatos feladatokat is ellátjuk. Építészeti, belsőépítészeti, statikai, valamint úttervezéssel foglalkozunk. Szakági tervezők bevonásával generáltervezést (háztervezést és lakástervezést) is vállalunk. Fontos számunkra partnereink gazdasági lehetőségeinek figyelembevétele, a hatóságok által elvárt követelmények magas szakmai szinten történő teljesítése, valamint a megbízó jogainak és érdekeinek érvényesülése. Megbízóinkat az engedélyező hatóságoknál és szakhatóságoknál igény szerint képviseljük, az engedélyek megszerzéséhez szükséges egyeztetéseket lefolytatjuk. Bármely épülethez energia tanúsítvány elkészítését, a kompetenciánkba tartozó szakterületeken igazságügyi szakértést vállalunk.


Moór Judit

titkárságvezető


 

A 2KOP csapatának további tagjai ágazat szerint:

Nemes István - mélyépítés: vállalkozásom 1997 óta foglalkozik bontással és mélyépítéssel. Mindennemű, gépi erővel végezhető földmunkát korszerűsített gépparkunk segítségével végzünk.

Szolgáltatásaink:

bontási munkák
mélyépítés
szóródó áruszállítás
térburkolat készítés
útépítés.


Pókecz István - gépészet: több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött végzek teljes körű épületgépészeti munkákat.

Szolgáltatásaim:

vízszerelés
gázszerelés
fűtésszerelés
padlófűtés
mennyezet- és oldalfalfűtés, illetve hűtés
központi porszívó beszerelése
szellőzéstechnika
teljes körű anyagbeszerzés.


Bernhauser Tamás - klíma: cégünk 1998 óta működik folyamatosan a klíma és hűtéstechnológia területén. Főbb tevékenységeink a lakossági és közületi klímaberendezések forgalmazása és telepítése, a tervezéstől a kivitelezésig.

Szolgáltatásaink:

split komfort klímaberendezések inverteres technológiával
hűtés-fűtés levegő, víz, hőszivattyúkkal
ipari berendezések, légkezelők, hűtőkamrák
a forgalmazott készülékek szervizelése, karbantartása.


Milbich Márton - lakatosmunkák: 1993-ban alapítottuk vállalkozásunkat. Munkatársaim több éves gyakorlattal és kitűnő szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Cégünk fő profilja épületlakatos és szerkezetlakatos munkák, mint például:

kapuk-, kerítések gyártása
külső és belső korlátok, ablakrácsok gyártása
tető vasszerkezeteinek készítése
garázsajtók és kovácsoltvas termékek gyártása
garázsajtó és kertkapu motorizálása
általános szerkezetlakatos munkák
lefolyórácsok készítése
reklámtáblák gyártása.


Kmetty János okl. építőmérnök - hő- és vízszigetelések: 1981 óta foglalkozom vízszigeteléssel, cégünk K & K SZIG KFT. 2002 óta.

Fő profilunk lapostetők, teraszok hő– és csapadékvíz elleni szigetelése, építmények talajpára, talajnedvesség és talajvíz elleni szigetelése.

Alkalmazott technológiák vízszigetelésben: modifikált bitumenes lemezes, PVC műanyag lemezes és EPDM műgumi lemezes technológiák, 10-15 év szavatossággal.


Csernák ZoltánCsernák Zoltán - építőmester

 

 

 

 


Juhász TamásJuhász Tamás - építőmester

Az építőiparban tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Közös munkánk a 2Kop Kft.-vel 2009-ben kezdődött.

Cégünk fő profilja családi házak teljes körű kivitelezése, azon belül:

szerkezetépítés
gépi vakolás
aljzatbetonozás
gipszkartonozás
térkövezés
Dryvit rendszer.


Belloni Ádám - műbútorasztalos


Béki TiborBéki Tibor - ácsmester

 

 

 

 

 


Bécsi György - betonozás


Takács AttilaTakács Attila - burkolás

 

 

 

 

 


Kassai Zsolt - bádogozás


 
Cégünk büszke arra, hogy olyan ifjú tehetséget indított el a pályán gyakornoki munkalehetőséget biztosítva számára, mint Juhász Mátyás.

Juhász Mátyás projekt koordinátor

2012-ben kerültem a 2KOP Kft.-hez gyakornokként. Azóta több sikeres projektben volt szerencsém tevékenyen részt venni: építettünk családi házat, újítottunk fel lakást, parkolóházat, részt vettünk műtárgyak kialakításában. Tevékenységi köreink lefedik az építőipari szakiparok jelentős részét. Munkánk meghatározó alappillérei az őszinte, lényegre törő kommunikáció, a tisztességesen elvégzett munka és a precíz, áttekinthető pénzügyi elszámolás.

Munkájához sok sikert kívánunk!