• Családi házakat szeretünk építeni Budapesten és Pest megyében
  • GMT-ÉPítő Kft.
  • Iroda: 2092 Budakeszi,
    Tiefenweg u. 21.
  • H-P 8.00-18.00
  • Szo-Vas ZÁRVA

Építő Közösség aktualitások

Kell-e gépi szellőztetés minden épületbe január 1-jétől kezdve vagy nem? "Oknyomozó" mini-blogsorozat 2. rész

Nemrégen egy dombházban jártunk! A házigazda nem csak megmutatta az elkészült házat és környezetét, de mesélt is arról, hogy miért álmodott ilyen házról és hogyan valósultak meg ezek az álmok!

Végül egy izgalmasnak ígérkező tavaszi  programunk kapcsán várok kérdéseket és témajavaslatokat! (Ez most azoknak lehet különösen érdekes, akik felújítást terveznek!)

Ajándékok házépítőknek, házfelújítóknak (kicsiben és nagyban)

Egy igazán személyre szabott karácsonyi ajándék! [ELFOGULT AJÁNLÓ :-) ]

Mit vegyek ajándékba a páromnak/a gyerekemnek/a tesóméknak/a szüleimnek/a legjobb barátomnak - sőt, esetleg mivel lepjem meg egy jól végzett év után magamat?!
Egyszerre kellemes és kínzó kérdések így karácsony táján.

Ha a felsoroltak bármelyike házépítést vagy házfelújítást tervez (akár éppen lentebb részletezett felújítási programra alapozva!), akkor - azt gondolom - tudok életképes ötlettel szolgálni!

Az egyszerű bejelentés és a saját részre történő kivitelezés szabályainak változása

Megváltoztak az egyszerű bejelentés és a saját részre történő kivitelezés szabályai. A részletekért kattintson ide.

Változások: nincs szükség elektronikus építési naplóra

A kormány megváltoztatta az egyszerű bejelentés és a saját részre történő kivitelezés szabályait: ha az építtető saját házát akarja felépíteni, akkor nincs szüksége építési naplóra, nem kell bejelentenie, ha eltér a tervektől és a kivitelezőnek nem kell felelősségbiztosítással sem rendelkeznie. A saját házán dolgozó szakmunkás minden felügyelet nélkül dolgozhat, nem kell érte hivatalos vállalkozásnak felelősséget vállalnia, mint eddig. A módosítások október 24-én léptek életbe. A részletekért kattintson ide.