Családi ház átalakítás Etyeken

Az ingatlan tulajdonosa családi házának átalakítását, tetőtér beépítését és felújítását rendelte meg.

A meglévő tető elbontása, a térdfalak és koszorú építése megtörtént, az új tetőszerkezet építése a folyamatban van. A fedélszék és fedés elkészülte után következhetnek a belső munkálatok, új födém áttörés és belső lépcső készítése. A födém áttörésével és a gerendák kiváltásával párhuzamosan a tetőtérben beépítésre kerültek a felülvilágítók, elkészültek a gépészeti és villanyszerelési munkálatok, melyek után következhetett az aljzatbeton készítés.

Jelenleg a ház külső oldali hőszigetelésének végénél járunk és folynak a tetőszigetelési munkálatok is. Az utolsó finomítások végeztével Megrendelőnk teljes megelégedettséggel vette birtokba a felső szintet is. A dryvit szigetelés és színezés végső szakaszával párhuzamosan elkészültek a gipszkartonos munkák, beépítésre kerültek a tetősík ablakok. A festések és burkolások, illetve gépészeti szerelvényezések maradtak hátra a házon belüli munkálatokból, melyek mára elkészültek, ezekkel párhuzamosan a megrendelő kérésére fedett gépkocsi beállót és kültéri fatárolót is építettünk a házzal megegyező stílusban, illetve a megrendelőnk kérésére új, hőszigetelt, motorizált garázsajtót építettünk be.

Összességében egy nagyon jól használható, világos, tágas tetőtér beépítés született, melyet nagy örömmel és megelégedettséggel vett használatba megbízónk.